Kraken Futures is Kraken’s eigen Futures exchange. De exchange staat los van de bekende Kraken exchange, maar je kunt wel met je bestaande Kraken account inloggen op de Futures exchange. Kraken Futures kan gekoppeld worden met de CopyCoin PRO Futures signalen.

Handleidingen

De grootste exchanges waar in alt-coins kan worden gehandeld. Op dit moment kan Binance gekoppeld worden aan CopyCoin Index signalen, nog niet aan de PRO signalen.

Handleidingen

Coinbase PRO is de meest vertrouwde exchange op dit moment, verzekerd en beveiligd. Op dit moment kan Coinbase PRO gekoppeld worden aan CopyCoin Index signalen, nog niet aan de PRO signalen.

Handleidingen

Bittrex heeft meer dan 200 verhandelbare alt-coins. Op dit moment kan Bittrex gekoppeld worden aan CopyCoin Index signalen, nog niet aan de PRO signalen.

Handleidingen

Poloniex is één van de grootste exchanges waar in alt-coins kan worden gehandeld. Op dit moment kan Poloniex gekoppeld worden aan CopyCoin Index signalen, nog niet aan de PRO signalen.

Handleidingen

Kraken Exchange (spot market). U kunt deze exchange koppelen voor uw index signalen.

Voor PRO signalen zal CopyCoin niet meer actief handelen op deze exchange. In plaats daarvan handelt CopyCoin op de Kraken Futures exchange. Om gebruik te maken van Kraken Futures is wel een account nodig op de Kraken Exchange (spot market). Ook het storten van fondsen naar de Futures Exchange verloopt via deze exchange. Volg onderstaande handleidingen voor het maken van een account en het storten van geld.

Handleidingen

Meer exchanges?

Staat uw favoriete cryptocurrency exchange er niet tussen? Neem dan een kijkje in onze helpdesk.
Hier vindt u een lijst van alle exchanges / brokers die u met CopyCoin kunt koppelen.

Ervaar het zelf

Ervaar net als de duizenden andere gebruikers, welke meerwaarde CopyCoin voor uw crypto portefeuille(s) kan hebben.