1. Vul formulier in

U maakt een account aan door het formulier in te vullen op de Registratie pagina: https://accounts.binance.com/en/register

Vul uw e-mailadres en wachtwoord in. Gebruik een veilig en uniek wachtwoord die U alleen gebruikt voor uw Binance account! De referral ID kunt u leeg laten.

Let op! In verband met de vele phishing pogingen bij Binance raden wij aan altijd zelf de URL in te voeren, in uw browser. Leer meer over phishing »

2. Puzzel oplossen

Na het invullen van het aanmeldformulier, krijgt u een puzzel te zien. Deze puzzel dient als test, om te controleren of u geen computer bent.

  1. Pak de ronde knop met uw muis vast en sleep deze een stukje naar rechts.
  2. Er verschijnt nu een puzzel en een gat.
  3. Versleep de puzzel naar het gat.
  4. Laat de knop los als u de puzzel over het gat heeft liggen.

Het kan voorkomen dat u meerdere puzzels moet oplossen, voordat u verder kunt.

3. Activeer uw account

Na het voltooien van de puzzel dient u uw account te bevestigen. Er is een e-mail naar u gestuurd, met daarin een code. U activeert uw account door de code in te vullen.

Controleer uw mail
U ontvangt binnen een paar minuten een e-mail van Binance. Mocht u geen e-mail hebben ontvangen, controleer dan uw spambox.

In deze mail staat een code. Neem de code over op de webpagina met de registratie.

Veiligheidsopmerking

Na het invoeren van de code, wordt uw account geactiveerd. De volgende pagina helpt u op weg, maar u kunt ook meteen naar het dashboard gaan. Hier krijgt een melding om uw account beter te beveiligen door middel van Two-Factor Authentication. Wij raden aan om dit in te stellen, zodat uw account veiliger is.

Ervaar het zelf

Ervaar net als de duizenden andere gebruikers, welke meerwaarde CopyCoin voor uw crypto portefeuille(s) kan hebben.