1. Vul formulier in

U maakt een account aan door het formulier in te vullen op de registratie pagina (SIGN UP).

Let op: je wordt doorverwezen naar de Coinbase registratie. Je hebt voor CoinBase PRO namelijk een Coinbase account nodig.

Naam en Achternaam
Dit is noodzakelijk om later gegevens te valideren.

Email
Geef het e-mailadres op waar Coinbase u op kan bereiken. Het e-mailadres wordt bijvoorbeeld gebruikt wanneer u uw wachtwoord bent vergeten. Controleer uw e-mailadres dus goed!

Wachtwoord
Vul een veilig wachtwoord in. Wij raden aan een wachtwoord te gebruiken dat andere niet gemakkelijk kunnen raden.

Tip: Gebruik een lang en uniek wachtwoord die U alleen gebruikt voor dit Coinbase account. Zo is uw account goed beveiligd.

Om verder te gaan dient u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden (terms of service) en de privacy voorwaarden (privacy policy) van Coinbase, middels een vinkje.

U kunt nu op “Een account maken” klikken om uw account aan te maken.

2. Activeer uw account

Na het invullen van het aanmeldformulier, wordt u doorgestuurd naar een pagina die wacht op het activeren van het account via het e-mail adres die u heeft ingevuld.

Controleer uw mail
U ontvangt binnen een paar minuten een e-mail van Coinbase. Mocht u geen e-mail hebben ontvangen, controleer dan uw spambox.

In deze mail is een groene knop. Klik op de knop “verify email adress” om uw e-mail te valideren en naar de Coinbase PRO website te gaan.

Vul uw telefoonnummer in
Om uw account extra te beveiligen, vraagt Coinbase PRO om uw telefoonnummer. Elke keer als u wilt inloggen, ontvangt een code via SMS. Dit zorgt voor een veilige inlog tot uw account.

Na het invoeren van uw telefoonnummer krijgt u een SMS met code om het telefoonnummer te controleren. Vul deze code in om verder te gaan.

Verplichte gegevens vanuit de financiële wet- en regelgeving
De gegevens zijn nodig om te mogen beleggen met Coinbase PRO. Vul deze gegevens naar waarheid in en controleer deze goed. Het is belangrijk voor een goede werking dat de gegevens juist zijn. Als alles is ingevuld, klik dan op “Continue”

Schermafbeelding 2020-09-15 om 10.58.08

3. Verifieer uw identiteit

Na het invullen van uw persoonlijke gegevens, wordt u doorgestuurd naar de laatste fase van het aanmelden. Deze beide stappen zijn verplicht vanuit wet- en regelgeving in Nederland om te mogen handelen op platformen zoals Coinbase.

Upload een paspoort, rijbewijs of ID-kaart
Om uw gegevens te controleren, vraagt Coinbase een kopie van uw paspoort, rijbewijs of ID-kaart te uploaden. Coinbase verifieert vervolgens of het legitimatiebewijs goed te lezen is en klopt met wat u hebt opgegeven. U krijgt een melding op uw scherm wanneer het gelukt is. U kunt naar de volgende stap.

Document met uw adresgegevens
Voor de laatste stap vraagt Coinbase om een document, bijvoorbeeld bankafschrift of energierekening, waar uw adresgegevens opstaan. Dit kunt u op dezelfde wijze als het legitimatiebewijs uploaden. Ook hier krijgt u een melding dat het gelukt is.

Het is gelukt!
U heeft alles goed ingevuld en u kunt aan de slag met Coinbase PRO. Neem vooral de tijd om de mogelijkheden goed te bekijken, zodat u begrijpt wat de er mogelijk is.

Schermafbeelding 2020-09-15 om 11.41.05 kopie

Meerdere accounts

Als u net als vele andere beleggers graag meerdere portefeuilles wilt laten beheren bij CopyCoin, dan kunt u ervoor kiezen meerdere accounts aan te maken bij Coinbase PRO. Zo kunt u meerdere signalen tegelijk gebruiken. U kunt zoveel accounts aanmaken bij Coinbase PRO, als u nodig acht.

Gebruik voor elk account een nieuw e-mailadres.
U kunt bijvoorbeeld meerdere e-mailadressen registeren bij Gmail.com. Zorg ervoor dat u ook uw e-mailadressen met een goed wachtwoord beveiligd.

Ervaar het zelf

Ervaar net als de duizenden andere gebruikers, welke meerwaarde CopyCoin voor uw crypto portefeuille(s) kan hebben.