1. Deposit overzicht

Als u bent ingelogd op uw Poloniex.com account, kunt u het deposit overzicht vinden door eerst op Activity te klikken en vervolgens op Deposits en Withdrawals te selecteren. Zo creëer je een overzicht van je deposits en withdrawals.

In deze handleiding behandelen we de mogelijkheid om Bitcoin, via Bitonic, naar uw Poloniex account te sturen.

Let op! U dient zeer nauwkeurig te werk te gaan. U bent zelf verantwoordelijk voor het invoeren van uw Bitcoin adres en aankopen van Bitcoins. CopyCoin accepteert geen enkele aansprakelijkheid. Zorg ervoor dat uw alles zorgvuldig controleert!

2. Bitcoinadres

Klik op Wallet in het bovenmenu, vervolgens op Deposit en zoek op BTC.

Selecteer Bitcoin (BTC) en vervolgens zit u uw Bitcoin balans, een QR code en daaronder het bitcoinadres. Dit laatste heeft u nodig om bitcoins op Poloniex te zetten. Kopieer het bitcoinadres door het te adres volledig te selecteren en kopiëren of maak gebruik van het icoontje naast het adres om het adres te kopiëren.

3. Aankopen via Bitonic

U kunt eenvoudig Bitcoins aankopen, via Bitonic. Bij Bitonic kunt u via iDeal betalen!

Open de Bitonic website met bovenstaande knop.

Geef op hoeveel Bitcoin óf hoeveel EURO aan Bitcoin u wilt aanschaffen.

Klik vervolgens op “Bitcoin kopen“.

Voer uw Bitcoinadres in, in het aangegeven vak. Controleer nogmaals of het adres juist is én of het groene vinkje verschijnt. Voer uw e-mailadres in voor de bevestiging.

Kies vervolgens uw bank en vul uw bankrekeningnummer in. Dit is als verificatie op uw iDEAL betaling en controleer de rest van het formulier.
U kunt nu afrekenen.

Let op! Het kan tot wel 24 uur duren voordat uw Bitcoin op uw Poloniex account is bijgeschreven. Wacht A.U.B. geduldig af!

Twijfelt u? Neem dan contact op met de klantenservice van Bitonic.

Ervaar het zelf

Ervaar net als de duizenden andere gebruikers, welke meerwaarde CopyCoin voor uw crypto portefeuille(s) kan hebben.