1. Account klaarmaken voor automatisch traden met CopyCoin

Binnen Kraken Futures zijn er 2 type wallets, de Holding Wallets en de Futures Wallets. Om te starten met handelen via CopyCoin moet u eerst crypto overzetten naar uw Holding Wallets en daarna naar de Futures Wallets. De holding wallets zijn een tussenstap, de crypto-assets die daar op staan kunnen nooit gebruikt worden om mee te handelen. De crypto-assets in de Futures Wallets worden gebruikt bij het handelen van de futures door CopyCoin.

Fiat valuta (Euro’s of Dollar’s) kan niet direct gestort worden in uw Kraken Futures Holding Wallet. U kunt alleen bepaalde crypto’s (zoals Bitcoin) overzetten vanuit uw Kraken account naar uw Kraken Futures account.

2. Geld storten op uw Kraken account

Heeft u al de juiste cryptomunten voor het pro signaal dat u wilt activeren op uw Kraken (Spot) account staan, dan kunt u deze stap overslaan.

Voor u begint moet u eerst uitzoeken welke crypto-assets u nodig heeft. Dit hangt af van welk PRO Signaal u wilt gaan activeren op CopyCoin. Wilt u zich bijvoorbeeld voor BTC Futures Robot aanmelden dan moet u Bitcoin in uw Kraken Futures wallet hebben staan. U kunt bij het PRO Signaal op CopyCoin zien welke crypto asset u aan Kraken Futures moet toevoegen.

Volg onze handleiding om fiat valuta op uw “normale” Kraken account te storten:

https://www.copycoin.nl/exchange/geld-storten-op-kraken-cryptocurrency/

U dient zelf de fiat valuta (via een trade) om te zetten in de valuta waarmee u wenst te gaan handelen op uw Futures account.

3. Crypto overzetten van Kraken naar uw Futures Holding Wallet

Log in op Kraken Futures en ga in het linker menu naar Wallets. U krijgt nu een overzicht te zien van uw Holding Wallets en uw Futures Wallets.

Klik rechts bij de juiste Holding Wallet op “Deposit”, in de pop-up kunt u vervolgens op “Go to Kraken Exchange” klikken, hierna wordt u doorgestuurd naar Kraken.

Kies bij Kraken links de juiste crypto-asset, bijvoorbeeld “Bitcoin (XBT)” als u zich aan wilt melden voor BTC Robot. Controleer bij het formulier of “Transfer from wallet” ingesteld staat op de juiste Kraken wallet en “Transfer to wallet” op de juiste Kraken Futures wallet. Vul de hoeveelheid van de crypto-asset in die u over wilt zetten en klik op “Review transfer” om de transactie te starten.

4. Crypto overzetten van de Futures Holding Wallet naar de Trading Wallet

Als u de juiste crypto-assets in uw Holding Wallet op Kraken Futures heeft staan kunnen deze nog niet gebruikt worden door CopyCoin om mee te handelen. Hiervoor moeten ze eerst in de Trading Wallet gezet worden.

Klik hiervoor bij het wallet overzicht bij de juiste crypto-asset op de transfer knop.

Vul onder “amount” de hoeveelheid van de crypto-asset in die u in de Trading Wallet wilt plaatsen. Klik daarna op “Submit Transfer” om de transactie te starten.

Hierna bent u als het goed is klaar om te gaan traden met het CopyCoin Pro Signaal. Heeft u nog geen API sleutel ingevoerd bij CopyCoin volg dan onze handleiding voor het aanmaken van een API sleutel.

Lees eventueel ons helpdesk artikel voor meer informatie: https://help.copycoin.nl/article/272-fondsen-in-uw-futures-wallet.

Ervaar het zelf

Ervaar net als de duizenden andere gebruikers, welke meerwaarde CopyCoin voor uw crypto portefeuille(s) kan hebben.