Laat de PRO’s voor u werken

Laat onze PRO-algoritmes voor u werken: U wilt serieus beleggen in crypto currencies, maar wilt daarbij graag gebruikmaken van professionele handelssignalen. Automatisch uitgevoerd bij uw broker, ingesteld in minder dan 5 minuten.

Duidelijk verhaal

Beslis niet op basis van de blauwe ogen van een trader, maar op harde cijfers. Elk PRO signaal toont de laatste gesloten posities (realtime) en het behaalde rendement vanaf de start.

Het rendement wordt berekend op basis van een tijd gewogen gemiddelde.

Probeer het zelf »

Automatisch uitvoeren

Zodra u het signaal activeert, zullen de nieuwe posities en orders automatisch en direct uitgevoerd worden op uw account bij uw broker!

Direct na het openen of sluiten van een positie ontvangt u een bericht. Zo weet u altijd wat er gebeurt en bent u altijd op de hoogte.

U kunt het automatisch uitvoeren ten alle tijden stopzetten door het signaal te deactiveren in de portefeuille.

Posities en updates

Op uw dashboard vindt u de openstaande en gesloten posities, sinds het activeren. Tevens krijgt u toegang tot updates, waarmee de PRO signalen u op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen.

We houden u op de hoogte

Opent uw PRO-trader een positie? Dan sturen wij u hier direct een bericht over. Als u het signaal heeft geactiveerd, dan wordt de positie tevens direct doorgegeven aan uw broker account.

Ervaar het zelf

Ervaar net als de duizenden andere gebruikers, welke meerwaarde CopyCoin voor uw crypto portefeuille(s) kan hebben.